Pump Village – Pump Track Dugo Selo

Pump Track Dugo Selo, smješten u pitoresknom gradu Dugo Selo u Hrvatskoj, predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje biciklizma i adrenalinskih avantura. Ovaj impresivni pump track, koji je ujedno i najveći takav objekt u Hrvatskoj, rezultat je zajedničkog truda Grada Dugo Selo i Zagrebačke županije, uz podršku Biciklističkog Kluba Dugo Selo 2001.

Sagrađen 2022. godine, Pump Track prostire se na površini od 1.555 četvornih metara, od kojih je čak 879 četvornih metara prekriveno glatkim asfaltom. Za izgradnju ove iznimne staze korišteno je oko 200 tona kvalitetnog asfalta, osiguravajući tako izvanrednu sigurnost i užitak svim biciklistima koji je posjete.

Smješten na gradskoj parceli uz Srednju školu Dugo Selo i Sportsku dvoranu Dugo Selo, Pump Track je postao popularno odredište za sve generacije. Ova atraktivna lokacija pruža jedinstvenu priliku mladima, entuzijastima i profesionalcima da razvijaju svoje vještine i uživaju u vožnji na dvokotačnim ljubimcima.

Pump Track Dugo Selo dizajniran je s velikom pažnjom kako bi pružio optimalno iskustvo za sve korisnike. Ova aktivna zabava za bicikliste obuhvaća razne vrste zavoja, uspona, silazaka i raznih prepreka, pružajući izazov za vozače svih razina vještina. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni profesionalac, ovdje ćete pronaći pravu dozu uzbuđenja i zabave.

Pored samog pump tracka, okolina je uređena s obiljem zelenila i prostora za sjedenje, stvarajući ugodnu atmosferu za sve posjetitelje. Ovaj objekt također služi kao mjesto okupljanja i druženja biciklističke zajednice, potičući zajedništvo i dijeljenje iskustava.

Pump Track Dugo Selo predstavlja sjajnu investiciju za grad i okolicu. Ova atrakcija ne samo da promovira zdrav način života i aktivno provođenje slobodnog vremena, već također potiče turizam i stvara nova radna mjesta. Posjetitelji iz cijele Hrvatske i izvan nje dolaze kako bi doživjeli nevjerojatne vožnje na ovom spektakularnom pump tracku.

Ukoliko ste zaljubljenik u biciklizam ili jednostavno želite doživjeti nešto novo i uzbuđujuće, Pump Track Dugo Selo je definitivno mjesto koje morate posjetiti. Prepustite se čarima ovog jedinstvenog biciklističkog džungle i otkrijte svoju strast za vožnjom na dva kotača.